Een probleem met je iPhone, iPad of Samsung Samrtphone?

eko iPhonefixed Koksijde heeft altijd binnen het uur een oplossing

Alle reparatie gegarandeerd binnen 30 minuten gerepareerd

Wij herstellen altijd zonder afspraak

Meest gestelde vragen over onze smartphone en iPad tablet reparaties

U betaalt enkel en alleen als u tevreden bent van uw herstelling, dus na de herstelling.
Als u uw toestel bij ons afhaalt betaalt u contant.

Neen wij werken altijd zonder afspraak.

Om volgende redenen :

  • Wij werken uitsluitend met 100% originele onderdelen
  • Vlijmscherpe prijzen
  • Groot voorraad onderdelen van iPhone, iPad en Samsung onderdelen op stock
  • 1 jaar garantie op alle onderdelen, ook op alle scherm reparatie
  • zonder afspraak binnenlopen in de winkel
  • Non stop open ook op de middag ( 10u tot 19u )
  • 7 dagen week geopend, ook op zondag en feestdagen zijn wij open
  • Ook na de kantooruren, weekends en ook na 19 uur kunnen we jullie helpen, indien het een noodsituatie is!
  • Reparatie op dezelfde dag / Klaar terwijl u wacht (indien mogelijk)
  • Officiële factuur
  • Reparatie voor de verzekering
  • Gratis parkeren voor onze winkel
  • Snel, in de meest gevallen binnen de 60 min
  • NO CURE NO PAY

Ja wanneer U meerder verschillende reparaties laat doen door ons kunnen we 10% korting geven. Deze moet je wel vragen in de winkel.

Normaal gezien bent u niets kwijt, maar wij vragen toch aan jullie om een back-up te maken van uw iPhone op iTunes
zodat je reservekopie opgeslagen is op je computer, indien iets toch verkeerd zou gaan deze terug te kunnen zetten op je iPhone.

Ik heb gegevens op mijn telefoon staan die ik liever privé hou. Wat moet ik doen?
We hebben totaal geen interesse in de gegeven van u iPhone, maar u kunt u altijd een back-up maken. Om te voorkomen indien bij de reparatie iets mis zou gaan en gegevens verloren zouden gaan.

Ja, wij doen ook waterschade maar deze procedure duurt ongeveer 1 à 2 dagen
Rijst werkt zeker niet bij waterschade aan je telefoon. Gelieve dit zeker niet te doen en onmiddellijk langs te komen in onze winkel en een waterschade behandeling uit te voeren op je  moederbord.

Wij verkiezen dat klanten hun iPhone zelf binnen brengen voor de reparatie,
omwille dat dit met de post veel langer duurt dan wanneer u deze binnen brengt, hij is dan meestal binnen de 30 min klaar.

Wanneer je niet zeker weet hoe laat je langs wilt komen kun je altijd binnen komen lopen. Echter hebben geplande afspraken wel voorrang op spontane klanten. Het is daarom aan te raden om een afspraak te maken voor jou gewenste smartphone of tablet reparatie.

Wij proberen u iPhone of iPad  altijd binnen 1 werkdag te repareren (iPad is 1 werkdag) indien de drukte ons dat mogelijk maakt. U kunt tijdens u verblijf bij ons binnen wachten onder het genot van koffie en zelfs een tijdschrift je lezen of uw laptop openklappen en nog even die paar mails versturen. Ook liggen wij in het centrum dus kunt u ook even een halfuur even de stad in gaan!

Mijn gewenste reparatie staat niet op jullie website, wat nu? Je mag ons steeds opbellen +32 58 51 53 88 of op Facebook een bericht achterlaten voor eventueel een andere reparatie die niet op onze website staat.

Is alleen je lcd of alleen je glas stuk? Dit maakt voor de reparatie niks uit. Je lcd zit namelijk vast gelijmd aan het glas van je smartphone. Deze worden altijd samen vervangen. Bij een iPad reparatie zijn een lcd en glas reparatie wel twee verschillende reparaties.

Sinds half september 2013 is het nieuwe besturingssysteem iOS 7 beschikbaar voor de iPhone. Deze nieuwe versie biedt klanten veel extra mogelijkheden die het gebruik van Apple apparaten nog beter maken.

Nieuw aan iOS 7 en hoger is bijvoorbeeld de app Find My iPhone, die standaard wordt geïnstalleerd. Met deze app kun je je iPhone na verlies of diefstal op afstand blokkeren. Voor het deblokkeren is het Apple ID van de eigenaar nodig.

Als je Find My iPhone hebt geactiveerd, is het voor anderen niet mogelijk om het toestel te gebruiken. Hierdoor kunnen we  geen service op het toestel verlenen of het leasetoestel innemen bij afloop van het contract. Het is dus belangrijk dat Find My iPhone uit staat voordat je het toestel laat repareren of inlevert aan het eind van je abonnement. Je kunt wanneer het toestel niet meer aan gaat via icloud.com de app deactiveren.

Wat moet ik doen voordat ik mijn iPhone laat repareren of inlever?

Wil je je iPhone laten repareren of inleveren aan het eind van je leasecontract? Controleer dan eerst het volgende:

 • Is iOS7 of hoger geïnstalleerd?
 • Is de app Find My iPhone geactiveerd?
 • Als de app Find My iPhone is geactiveerd, zet de app dan uit. Dit kan via Settings > iCloud > uitzetten Find My iPhone of via iCloud op een PC

Let op! iPhones die worden ingeleverd met de app Find My iPhone nog actief, kunnen wij niet repareren of innemen.

 • Reparatie: We kunnen het toestel niet aanzetten en daardoor geen service verlenen en zullen het toestel ongerepareerd retour moeten sturen. Eventueel zullen er onderzoekskosten in rekening worden gebracht.
 • Inleveren bij afloop contract: als we het leasetoestel innemen , wordt het toestel afgekeurd omdat een van de eisen is dat er met het toestel gebeld moet kunnen worden. Aangezien dit niet mogelijk is, kan er een boete bij je in rekening worden gebracht.

Als u een iPhone, iPad of iPod touch aanschaft bij iemand anders dan Apple of een erkende Apple-reseller, is het uw eigen verantwoordelijkheid te controleren of het apparaat is gewist en of het niet meer is gekoppeld aan de account van de vorige eigenaar.

U kunt de status van Activeringsslot op een apparaat controleren door op een Mac of pc te gaan naar icloud

U kunt ook de onderstaande stappen uitvoeren om er zeker van te zijn dat u het aangeschafte apparaat kunt gebruiken:

 1. Schakel het apparaat in en versleep de schuifknop om het te ontgrendelen.
 2. Als een toegangscode moet worden ingevoerd of het beginscherm verschijnt, is het apparaat niet gewist. Vraag aan de verkoper het apparaat volledig te wissen door te gaan naar Instellingen > Algemeen > Stel opnieuw in > Wis alle inhoud en instellingen. Aanvaard een tweedehandse iPhone, iPad of iPod touch pas als het apparaat is gewist.
 3. Start de configuratie van het apparaat.
 4. Nadat u een taal en land hebt gekozen en verbinding hebt gemaakt met een netwerk, begint het apparaat met de activering. Als u wordt gevraagd de Apple ID en het wachtwoord van de vorige eigenaar in te voeren, is het apparaat nog steeds gekoppeld aan de account van deze persoon. Geef het apparaat terug aan de verkoper en vraag deze het wachtwoord in te voeren. Als de vorige eigenaar niet aanwezig is, kan deze het apparaat verwijderen uit de account door in te loggen bij icloud Aanvaard een tweedehandse iPhone, iPad of iPod touch pas als het apparaat is verwijderd uit de account van de vorige eigenaar.

U weet dat een apparaat gebruiksklaar is voor u wanneer u wordt gevraagd de iPhone, iPad of iPod te configureren.

eko iPhonefixed werkt volgens het principe van ‘no cure, no pay’. Dit wilt zeggen dat indien wij uw probleem niet kunnen oplossen, u ook niets hoeft te betalen! Uitgezonderd wanneer uw toestel beschadigd is door vochtschade/oxidatie waterschade: in dat geval zullen wij dit proberen te verwijderen en uw toestel volledig reinigen. Indien na deze behandeling blijkt dat uw toestel toch niet hersteld kan worden, wordt een vergoeding van €29 incl. BTW gevraagd voor het gebruikte materiaal.

Bij herstelling in onze winkel aanvaarden wij uitsluitend cash.
Zakelijke klanten kunnen na overleg via overschrijving betalen.

eko iPhonefixed biedt een garantie van 1 jaar  op alle onderdelen door ons uitgevoerde herstellingen,
tenzij anders aangegeven, en voor zover het hetzelfde defect betreft. Ook uitzonderlijk op alle schermreparatie geven we 12 maanden garantie.

Opgelet! Defecten veroorzaakt door verkeerd gebruik en/of waterschade, valschade vallen nooit onder garantie!
Op softwarematige herstellingen kan eveneens geen garantie geboden worden.

Heeft uw iPhone problemen bij het opladen? Valt uw toestel uit op bv. 60%? Ziet u de percentages dramatisch zakken? In deze gevallen is de batterij van uw iPhone beschadigd. Wij kunnen uw batterij vervangen in slechts 15 minuten met origineel exemplaar!. Uw toestel zal na de reparatie weer als nieuw zijn.

Wij garanderen dat onze onderdelen 100% origineel zijn.
Daarom geven we tot maar liefst 1 jaar garantie op al onze reparatie onderdelen zelfs op scherm reparatie die door ons zijn geplaatst geven we 1 jaar garantie (uitzonderlijk: waterschade, gebarst scherm, grijze of zwarte strepen op het lcd scherm). Uitzonderlijk geven we 6 maanden garantie op batterijen (accu) omwille vele mensen dat batterij niet op een correct manier gebruiken. De meeste reparatie voeren we uit aan de Apple iPhone 7. Hier vindt u de volledig uitleg van de Apple iPhone 7 scherm vervangen. Over de kwaliteit van de schermen

Wij adviseren u zeer nadrukkelijk uw iPhone, iPad of Samsung smartphone goed verpakt en verzekerd naar onze postbus te versturen, via bijvoorbeeld Bpost of een distributeur naar eigen keuze. Zorg er wel altijd voor dat u het verzekerd verstuurd zodat u eventuele schade of verlies tijdens vervoer kunt verhalen.

of een afspraak maken

eko iPhonefixed
Zeelaan 298
8670 Koksijde
België

eko iPhonefixed verstuurt alle toestellen verzekerd retour via Bpost, Wij zijn dan ook verantwoordelijk voor verlies of diefstal in het retourproces

Wanneer wij uw toestel retour sturen, ontvangt u van ons een traceernummer om de zending te volgen.
We vesturen meestal met Bpost België. Het terug sturen van een pakje duurt normaal 1 werkdag om het pakje in ontvangst te nemen

Jazeker. U kunt zonder afspraak in onze winkel wachten of in onze
Online Agenda” voor een boeking. Gebruikelijke reparaties zijn vaak binnen een uur uitgevoerd, Voor reparatie met waterschade en onderzoek naar onbekende problemen rekenen wij 1 à 2 werkdagen (hoog seizoen 2 à 3 dagen ). U kunt uw toestel dan met een gerust hart bij ons achterlaten en na reparatie op locatie ook weer ophalen, of naar wens naar u toe laten sturen.

Ja, U ontvangt standaard 1 jaar garantie op alle  vervangende onderdelen en de montage, ook op de alle scherm reparatie 12 maanden garantie.

Wij krijgen regelmatig iPhone en iPad binnen die bij andere reparatiedienst zijn geweest en die als antwoord gaven je toestel is niet meer herstelbaar of je moet naar Apple gaan het is moederbord (motherboard-logic-board). Uit ons ervaring blijkt dat de iPhone meestal nog te repareren valt. Geef uw iPhone gerust nog tweede kans.

Snelle reparatie
Uw iPad binnen 1 tot 2 werkdagen na ontvangst gerepareerd weer terug (2 werkdag in hoog seizoen en feestdagen).

Vakkundige reparatie
Ons professionele reparatieteam vervangt het kapotte onderdeel perfect.

Alle iPhone onderdelen op stock
Groot voorraad met onderdelen van iPhone onderdelen op stock

Alle iPad onderdelen op stock
Groot voorraad met onderdelen van iPad onderdelen op stock

Alle Samsung Smartphone onderdelen op stock
Groot voorraad met onderdelen van Samsung Smartphone onderdelen op stock

Alle onderdelen zijn 100% origineel
100% originele onderdelen

No cure – No pay
Kunnen wij uw scherm niet herstellen? Dan betaalt u natuurlijk niets!

1 jaar garantie
U krijgt 1 jaar garantie op  het scherm en 1 jaar garantie geldt op alle de onderdelen. Enkel op batterijen is er 6 maanden garantie

Geen afspraak
Op afspraak, of zonder afspraak binnenlopen

Altijd gratis parkeren
Gratis parkeren voor onze winkel

Alle dagen open
Non stop open ook op de middag ( 10u tot 19u )
Ook op zondag en feestdagen zijn wij open

Wij proberen alle iPhone binnen één uur te repareren. Wij werken daarom ook zeven dagen per week en ook op zon en feestdagen.
U kunt ons dagelijks bereiken van 10 uur tot 19 uur, non stop ook op de middag.

eko iPhonefixed heeft speciale tarieven voor bedrijven. Indien u hierover meer informatie wenst kunt u ons vrijblijvend benaderen via ons volgend adres:

eko iPhonefixed
Zeelaan 298
8670 Koksijde

Tel. 058 51 53 88

https://www.facebook.com/iphonefixed.be

Adres winkel: Zeelaan 298, 8670 Koksijde

Bellen gaat sneller op dit nummer: 058 51 53 88, open alle dagen van 10u en 19u, ook zondag en feestdagen, non stop open ook op de middag.

Is uw telefoon of tablet niet goed gerepareerd? Wij geven uw geld terug. Wij staan voor kwaliteit en streven naar 100% tevreden klanten!

Wij hanteren een GRATIS RETOURZENDING voor uw iPhone of iPad wanneer deze bij ons is hersteld. Naast dat wij een lage prijs voor het repareren hanteren en een No cure? No pay! = ‘niet goed, geld terug’ garantie bieden, is dit ook nog een extra service die wij bieden. Wij streven namelijk naar 100% tevreden klanten.

Wat maakt ons uniek?

In de meeste gevallen zijn voor herstellingen (v.b. scherm, oplaadconnector, batterij) aan uw toestel (iPhone, Samsung, etc.)
is GEEN AFSPRAAK vereist. Wij fixen in 30 minuten.

Hoe werken wij?

Optie 1:
U kunt simpelweg uw toestel binnenbrengen in onze winkel, waarna u deze hersteld kunt terug ophalen na +/-30 minuten. Heeft u geen tijd om uw toestel terug op te halen in de winkel? Geen probleem! Wij kunnen deze ook simpelweg per post naar u terug opsturen.
 

Optie 2:

Indien u niet over de tijd beschikt om langs te komen in onze winkel, kan u uw toestel ook opsturen. Vul dan dit reparatie verzendformulier in en stuur deze samen met uw toestel naar ons adres. Van zodra het toestel hersteld is en wij de betaling ontvangen hebben, wordt het toestel teruggestuurd.

Opmerking:

Alle herstellingen worden vakkundig in onze winkel zelf uitgevoerd. Wij garanderen dat geen derde partijen betrokken zullen zijn bij deze herstellingen.

Wanneer zijn wij open? 

OPENINGSUREN:

Maandag:  10 uur tot 19 uur
Dinsdag:  10 uur tot 19 uur
Woensdag:  10 uur tot 19 uur
Donderdag:  10 uur tot 19 uur
Vrijdag:  10 uur tot 19 uur
Zaterdag:  10 uur tot 19 uur
Zondag:  10 uur tot 19 uur

Ook op zon- en feestdagen (non-stop open, ook tijdens uw middagpauze!)

Smartphone Repair Shop
eko iPhonefixed
 gelegen in het centrum van koksijde (winkelstraat)
Zeelaan 298 – 8670 Koksijde – Tel. 058 51 53 88Klik hier op het google map

voor de route van onze reparatie shop en
geniet van onze
KLAAR TERWIJL U WACHT SERVICE

Waarom kiezen voor eko iPhonefixed?

100%-originele-onderdelen​

100% originele onderdelen

Onze professionals herstellen uw mobiele telefoon niet enkel aan het snelste tempo, maar ook worden altijd 100% originele onderdelen gebruikt.

altijd-1-jaar garantie-op-alle-scherm reparatie

Altijd 1 jaar garantie op alle scherm reparatie

Wij bieden onze klanten altijd 1 jaar garantie op alle herstellingen (op het werk en de onderdelen), mocht uw toestel toch fouten vertonen na de verrichte reparatie. In tegenstelling tot andere repair shops, die slechts 3 of 6 maand garantie bieden op schermherstellingen, willen wij de klant nog langer bijstaan. Wij zijn echter pas tevreden als U dat ook bent!

zonder afspraak-direct gefixed-gegarandeerd-de-snelste-dezelfde dag

Zonder afspraak, direct gefixed. Gegarandeerd de snelste (dezelfde dag)

Bij eko iPhonefixed kunt u als klant elke dag terecht tijdens openingsuren (10u00 tot 19u00) zonder afspraak voor de herstelling van uw toestel. De volgende reparaties zijn mogelijk: scherm (voor en achter), accu/batterij, homeknop, oplaadconnector, touchscreen, waterschade, softwareproblemen of andere defecten onderdelen. Indien gewenst kunt u ons ook op voorhand telefonisch een seintje geven omtrent het type herstelling u wenst te verrichten. Wij helpen u graag verder!

alle dagen open zeven dagen op zeven

Altijd tot uw assistentie, ongeacht het uur!

Non-stop open (10 uur tot 19 uur)

Wij proberen altijd zo dicht mogelijk bij de klant te staan. Om het leven van onze klant te vergemakkelijken, werken wij met flexibel openingsuren. Drukke job? Enkel vrij tijdens uw middagpauze? Geen probleem, kom gerust langs wanneer het u het beste uitkomt!

Opmerking:

Ook na sluitingstijd (19 uur) blijven wij steeds beschikbaar voor onze klanten. Mocht uw toestel met uitermate dringendheid hersteld moeten worden, dan is dit bij ons zeker mogelijk! (Let op: dit is enkel in uitzonderlijke gevallen en bij een zekere urgentie).

Álle dagen open (ook op zon- & feestdagen)

Bij ons hoeft u zich nooit zorgen te maken op welke dagen onze repair shop open is. Wij staan 7/7 tot uw dienst om uw defect toestel te fixen. Zelf op zondagen zijn wij open!

gratis-pakeren-voor-ons-winkel

Gratis parkeren voor onze winkel

Hoe gemakkelijk kan parking zoeken zijn? Voor onze winkel bevinden zich meerdere ‘Shop & Go’ parkeerplaatsen, waar u gratis kunt parkeren voor 30 minuten. Op die manier hoeft u ook nooit te betalen voor een parkeerplaats.

luc collette
luc collette
14:32 10 Aug 20
Zeer snel hersteld mijn Samsung j5 bij Eko iphonefixed koksijde
Troyka Vervaeke
Troyka Vervaeke
15:34 09 Aug 20
Een zeer klantvriendelijke en professionele service! Het gebarsten scherm van mijn Samsung S8 Plus werd binnen het uur perfect hersteld!
Reggy Vanhove
Reggy Vanhove
12:25 07 Aug 20
Bedankt voor de super snelle dienst aan mijn Apple iPhone 6 oplaad probleem, waar een moederbord reparatie noodzakelijk was, echt super tevreden!!!!
Geert Bonte
Geert Bonte
11:44 04 Aug 20
Super snelle reparatie aan mijn Samsung Galaxy A50, de snelste van West-Vlaanderen België
sari ghislain
sari ghislain
14:59 02 Aug 20
bedankt voor de snelle service van in zottegem!
Magda Straetmans
Magda Straetmans
16:02 31 Jul 20
Dank u wel voor de mijn a40
Marc Lannau
Marc Lannau
09:00 30 Jul 20
Dank u wel voor mijn Samsung Galaxy s6. Zeer tevreden van de super snelle service
Lies Vandewalle
Lies Vandewalle
14:47 24 Jul 20
Snelle service aan mijn Samsung a70
viktor struye
viktor struye
14:51 21 Jul 20
Bedankt voor de oplaad probleem aan mijn samsung galaxy s8
Arlette Olislaeger
Arlette Olislaeger
15:35 18 Jul 20
Heel goede en vriendelijke dienst!! !Zeker iedereen aan te bevelen .
patrick De pauw
patrick De pauw
10:15 17 Jul 20
Dank u wel voor mijn Samsung Galaxy a20e en de vriendelijkheid!!!
Jean Craenhals
Jean Craenhals
09:19 16 Jul 20
Super snelle service bij eko iphonefixed
Frank De Keersmaeker 1
Frank De Keersmaeker 1
09:16 13 Jul 20
Dank u wel voor de sper dienst
Martine Peeters
Martine Peeters
08:43 24 Jun 20
Dank u wel voor de super snelle dienst
lara dombrecht
lara dombrecht
11:40 23 Jun 20
Goede service en zeer vriendelijk!
jan cuyckens
jan cuyckens
12:06 08 Jun 20
Vlotte herstelling en vriendelijke service. Samsung a70
Denise Durnez
Denise Durnez
14:27 06 Jun 20
Bedankt voor mijn Samsung Galaxy A10
Fabs L
Fabs L
10:31 06 Jun 20
Ongetwijfeld een dikke 10.Gisteren binnengesprongen met mijn samsung a5 voor een gebroken schermSupervriendelijke mensen.Een zeer professionele en mooie reparatieshop. Vlot geholpen geweest aan een zeer deftige prijs.Ik kan het alleen maar aanraden.Na ietske meer dan uurtje ofzo al terug in mijn bezit.Ik kom zeker terugP.s.thanks vr het cadeautje 😍Groetjes Fabienne👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌
Eric Vandamme
Eric Vandamme
09:05 31 May 20
Dank u wel voor de super goede dienst
Willy Van Eeckhout
Willy Van Eeckhout
16:37 20 May 20
Dank u wel voor de reparatie aan mijn samsung s7
Gino Nowe
Gino Nowe
14:03 18 May 20
Bedankt voor de snelle service in corona tijden, super tevreden!!!!!
Henk Gryffroy
Henk Gryffroy
15:58 07 Mar 20
Top service, top kwaliteit, top kerel, top recensie dus! Thx voor het kabeltje! Het nieuwe scherm van de roze iPhone 6s dat gisteren vervangen werd doet het perfect. Het andere hoesje was goed advies. Telefoon is als nieuw... grtz Henk
Jolan Verbeke
Jolan Verbeke
09:29 01 Mar 20
Vrijdagavond een ongelukje gehad met mijn Iphone 8, het scherm gebroken. Ik was al enkele keren naar hun winkel gekomen met mijn vorige gsm's voor nieuwe batterijen dus ik wist dat de service top was. Zaterdag dan rap naar Koksijde gereden en gevraagd of ze het scherm konden vervangen in 45 minuten i.p.v. 1 uur omdat ik niet veel tijd had, dat was geen probleem. De Iphone perfect teruggekregen, een echte top service!! Bedankt voor de super snelle service!!!
Michael Scofield
Michael Scofield
03:46 05 Feb 20
Iphone 7 plus ic audio chip laten maken.Heel goed gedaan en zeker snel. Ben echt blij. Ik raad ze iedereen.
Kristof Verhaeghe
Kristof Verhaeghe
05:53 14 Jan 20
Hele goede service,snel geholpen met mijn gebroken scherm en een gratis tempered glaasje bij een scherm reparatie.super!!!!
Richs Valence
Richs Valence
20:37 13 Jan 20
Een ongelukje met mijn gloednieuwe Samsung A40. Scherm kapot en hij werkte niet meer. In paniek gezocht op het net om iemand te vinden die mijn Samsung kon herstellen. Al vlug kwam ik terecht op de site van EKO IPHONEFIXED.En wat zie ik, de winkel is open op zondagnamiddag en je kunt uw toestel laten herstellen terwijl je wacht. Toen ik aankwam stond de winkel vol met klanten. Toch nam de zaakvoerder de tijd om mij uitleg te geven voor de herstelling. Na een korte wachttijd kreeg ik mijn smartphone hersteld terug.Mooi afgewerkt zonder een schrammetje. Super Service !! Dank je wel Eko
Cedric Coppens
Cedric Coppens
16:59 12 Jan 20
Dank u wel voor de snelle service aan men XR! Zeer tevreden van! Voor herhaling vatbaar!
Marianne Deboutte
Marianne Deboutte
15:04 12 Jan 20
Heel vlotte en vriendelijke service voor het herstellen van het scherm van mijn Samsung op een mooie zondagnamiddag!
Roland Lombary
Roland Lombary
15:06 11 Jan 20
Bedankt voor de reparatie aan nijn samsung galaxy m10. Super tevreden! !!
DIeter Dumolin
DIeter Dumolin
17:29 06 Jan 20
Net voor nieuwjaar langs geweest bij de "eko Iphonefixed" shop te Koksijde om de batterij van mijn Samsung S7 te laten vervangen. Anderhalf uur (of een schaatsbeurt met de kids) later kreeg ik de S7 netjes terug. Nu met een batterij die het weer dubbel zo lang doet: ruim 1 volle dag in plaats van amper een halve dag.Uitstekende service voor een eerlijke prijs!
Sven Van de Wiele
Sven Van de Wiele
15:53 30 Dec 19
Na een spijtig ongelukje met mijn Samsung S10 Plus heb ik geluk gehad eko iPhonefixed te vinden. Perfecte service, kapot scherm super vlug hersteld. Heb ook nog goed advies gekregen omtrent een nieuwe betere cover. De Clear Cover van Samsung zelf deugt niet. Zeer tevreden. Kan deze mensen alleen maar aanraden! Top.
eddy van evelghem
eddy van evelghem
15:30 30 Dec 19
Dank u wel voor de snelle en goede service aan mijn Samsung Galaxy s7 edge
Saffira Vandenbroeke
Saffira Vandenbroeke
16:27 29 Dec 19
Dank u wel voor de herstelling aan mijn Samsung Galaxy a70
Pol Vandenbroucke
Pol Vandenbroucke
12:14 24 Dec 19
Dankjewel voor de scherm reparatie aan mijn Samsung S9, super tevreden!!!!!@@
Sylvain Holemans
Sylvain Holemans
12:50 20 Dec 19
Bedankt voor de batterij vervanging aan mijn Samsung Galaxy s8
kristiaan snijkers
kristiaan snijkers
17:43 04 Nov 19
Ben hier super blij mee !!! wat een service, snel (2 uur) … en vriendelijke & mensen, en inderdaad de voor opgestelde prijs was ook zo. echt een aanrader. SUPER .
Lowie Battel
Lowie Battel
12:45 02 Nov 19
Bedankt vr de snelle herstel service aan mijn Samsung A5 2017! Heel professioneel.
Antoin Buyle
Antoin Buyle
17:03 27 Oct 19
Mijn samsung Galaxy j5 perfect hersteld binnen 30 minuten en dat allemaal op een mooie zondag
Kim Fluyt
Kim Fluyt
13:19 26 Oct 19
Heel goede en snelle service, binnen het uur hersteld! (Samsung a5)
Kristof Schurmans
Kristof Schurmans
20:25 22 Oct 19
Top service ! Iphone 7 met bootloop en audio problemen verstuurd via postpakket, toestel zeer snel terug ontvangen en volledig hersteld! Dikke aanrader en zeker niet bang zijn om via postpakket te versturen!
Kristof Schurmans
Kristof Schurmans
20:25 22 Oct 19
Top service ! Iphone 7 met bootloop en audio problemen verstuurd via postpakket, toestel zeer snel terug ontvangen en volledig hersteld! Dikke aanrader en zeker niet bang zijn om via postpakket te versturen!
Patrick Kellens
Patrick Kellens
19:07 22 Oct 19
Vlotte reparatie aan afgesproken prijs, zoals op website staat vermeld. Probleem met de audio ic chip vakkundig verholpen. Telefonisch bereikbaar, snelle reactie op e-mails, fysieke winkel: allemaal tekenen dat het om een betrouwbare serviceverlener gaat. Ik ben een tevreden klant en durf deze zaak aan te raden voor elektronische reparaties.
Dirk De Vriendt
Dirk De Vriendt
12:35 20 Oct 19
Merci voor het vervangen van de batterij aan mijn Samsung a5, nu werkt hij weer zoals vroeger zeer fijn om deze repair shop te kennen in koksijde
Dominique Haemers
Dominique Haemers
15:26 19 Oct 19
Tip top in orde. Super snelle herstellling aan mijn Samsung Galaxy s9 zonder afspraak binnnen het uur hersteld en dat vanuit Kortrijk
Marc Vigneron
Marc Vigneron
12:41 19 Oct 19
Dank u wel voor de schermreparatie super snel service aan mijn Samsung Galaxy s10 plus. Super tevreden
Christiane Blomme
Christiane Blomme
08:34 16 Oct 19
Dank u wel voor mijn samsung galaxy smartphone te repareren zeer snelle service, ik ben zeer snel geholpen in deze winkel. Super top!!!!!!!!
Debbie De Groote
Debbie De Groote
15:36 15 Oct 19
Dank u wel voor de scherm herstelling en goede service aan mijn Samsung Galaxy a7
Ann Huygelier
Ann Huygelier
14:12 12 Oct 19
Snelle reparatie aan samsung binnen het uur op zaterdag, vriendelijk en behulpzaam
Melissa Roels
Melissa Roels
09:49 30 Sep 19
Bedankt voor mijn scherm te herstellen van mijn samsung Galaxy s8 plus zeer tevreden van deze repair shop. Reeds mijn 2 de Samsung herstelling in deze winkel en altijd ben ik tevreden van deze winkel in amper 1 uur is deze klaar en ze hebben alles op voorraad dit noem ik pas service naaar de klanten toe, niet zoals zoveel vele andere shops dat ze het scherm moeten bestellen en dat je op afspraak moet komen omwille ze het niet op stock hebben. Zeeeer TOP!!!!!
Melissa Roels
Melissa Roels
08:48 30 Sep 19
Bedankt voor mijn scherm te herstellen van mijn samsung Galaxy s9 plus super tevreden van deze repair shop
Peter Suykens
Peter Suykens
17:42 19 Sep 19
Een ingewikkelde reparatie van onze iPad mini, perfect en professioneel uitgevoerd. Bedankt!
Ironbeat
Ironbeat
15:30 16 Sep 19
Uiterst tevreden over de snelle service. Een echte aanrader!!! Komen helemaal van de streek van Kortrijk en binnen het uur was mijn Samsung hersteld na een accidentje waarbij glas gebarsten was. Doe zo verder!!!
Steve Mouton
Steve Mouton
18:28 15 Sep 19
Vandaag had ik echt pech, mijn Samsung s8plus is van mijn fiets op de kasseien gevallen, bijgevolg mijn scherm volledig stuk. Ik ben direct bij eko iphonefixed langsgeweest en in 40 minuten was mijn nieuw scherm geplaatst. Snelle service, kan ik alleen maar aanraden.
nadia cogge
nadia cogge
14:03 06 Sep 19
Dank u wel voor de goede service aan mijn samsung galaxy s5 neo
John Dewhurst
John Dewhurst
16:15 26 Aug 19
Dank u wel voor de scherm herstelling aan mijn samsung galaxy s9. Zo goed als nieuw slechts 239 euro betaald bij eko iphonefixed voor een originele scherm. Waar andere winkels meer dan 350 euro vragen. Wat zeer duur is voor een student!!! Aan iedereen aan te raden
John Dewhurst
John Dewhurst
16:15 26 Aug 19
Dank u wel voor de scherm herstelling aan mijn samsung galaxy s9. Zo goed als nieuw slechts 239 euro betaald bij eko iphonefixed voor een originele scherm. Waar andere winkels meer dan 350 euro vragen. Wat zeer duur is voor een student!!! Aan iedereen aan te raden
Philippe Thuriot
Philippe Thuriot
10:11 23 Aug 19
Mijn ipad pro liet het afweten op gebied van de batterij. Het gebeurde 3 dagen voor een lange reis van 5 weken. Na de reis moest ik absoluut terug aan de slag. Ik verzond de ipad en ik kreeg hem per post terug. Helemaal gefixed! Het zou bij apple een zeer gepeperde rekening hebben opgeleverd. Hier niet! Betrouwbare service met toevoegingen van foto’s van het werk per mail. De max!!!!
Ronald Goossens
Ronald Goossens
12:44 19 Aug 19
bedankt voor snelle vervanging van mijn samsung galaxy s6 edge. super tevreden van de winkel eko iphonefixed koksijde
Johan Wytynck
Johan Wytynck
11:53 12 Aug 19
Snelle reparatie, uitstekende service; Samsung A70. Vriendelijke mensen! Aanrader!
Florent Huenaerts
Florent Huenaerts
08:19 07 Aug 19
Min Samsung s7 edge met een nieuwe batterij.... super !@@@@
Robin Cockmartin
Robin Cockmartin
13:49 04 Aug 19
Bedankt voor de snelle herstelling van de Samsung S8. Binnen het uur hersteld en werkt perfect!
Michael Lauwereins
Michael Lauwereins
13:35 03 Aug 19
Zeer goede reparatie van samsung s7 edge binnen het uur gedaan zoals afgesproken. Originele stukken voor de herstelling. Top service. Zeer tevreden
Claudine De Vroey
Claudine De Vroey
12:06 02 Aug 19
Mijn Samsung S7 Edge snel batterij vervangen en vriendelijk onthaal aan treffelijkke prijs! Een aanrader!!
lieselotte db
lieselotte db
10:35 01 Aug 19
Dankuwel voor de snelle herstelling aan mijn apple iphone SE, Binnen het uur gemaakt, super vriendelijk onthaal en aan iedereen aan te raden!!
William Hugaert
William Hugaert
13:35 31 Jul 19
Heel vriendelijk onthaal. Duidelijke en begrijpelijke info. Een heel correcte prijs, vooraf medegedeeld. Na een uurtje,zoals vooraf bepaald, was mijn Samsung S8 voorzien van een nieuw scherm. Een vakman om overal aan te bevelen. Eén klein minpuntje : je kan niet betalen met bankcontact of creditcard. Enkel met bitcoins of cash.
Joly Devroey
Joly Devroey
16:30 28 Jul 19
Ik heb een s8 binnengebracht voor schemreparatie en het duurde maar 1 uurtje en hij is zo goed als nieuw. Top service!
Joury Goudeseune
Joury Goudeseune
15:33 28 Jul 19
Mijn Samsung s10plus gerepareerd door super vriendelijke mensen! Top service!! De moeite om zover te rijden, zeker een aanrader!
Jens Callewaert
Jens Callewaert
13:08 27 Jul 19
Oplaadpoort van mijn Samsung Galaxy S8 was kapot. Binnen enkele uren gerepareerd! Top service!!
Brian VANDEWOUDE
Brian VANDEWOUDE
16:53 20 Jul 19
Super vriendelijke mensen, snelle service. Samsung s10+ in klein uurtje herstelt!!
Géry VAN NIEUWENHOVE
Géry VAN NIEUWENHOVE
12:57 19 Jul 19
Samsung s8 super snel hersteld binnen het uur en ook zeer goedkoop! !!!
Annelies Dequeker
Annelies Dequeker
16:28 14 Jul 19
Super bedankt voor de snelle service. Alles van een volledig gesneuvelde Samsung gerecupereerd. Aanrader !!!
Regine Van den Broeck
Regine Van den Broeck
11:21 12 Jul 19
Dank u wel voor de herstelling aan mijn Samsung Galaxy a7 top service van de winkel
Aya Badaoui
Aya Badaoui
18:04 11 Jul 19
Heel erg tevreden! Samsung s8 scherm was kapot en nu hersteld. 200% origineel scherm geplaatst binnen de 30minutenSuper service voor een heel scherpe prijs !Komt afspraken stipt na, heel vriendelijk personeel.Onze heen rit van kortrijk-koksijde van 1 u was het absoluut waard !Bij toekomstige problemen met onze gsm ziet hij ons zeker terugEen aanrader !
Karl Bouckaert
Karl Bouckaert
12:28 07 Jul 19
dank u voor de mijn telefoon samsung a3 te repareren op een heel korte tijd en dat op een zonnige zondag. SUPER SNELLE SERVICE!!!!!
Wendy Wytgeers
Wendy Wytgeers
14:46 06 Jul 19
Dank u wel voor de goede service aan mijn Samsung Galaxy a5 vanuit Zeebrugge
stijn vandersteene
stijn vandersteene
13:55 02 Jul 19
Samsung galaxy s10 plus heel proper en rap kunnen laten herstellen ik kom uit Roeselare speciaal naar hier om te herstellen 100% origineel scherm heel content 329euro
Steven Clybouw
Steven Clybouw
14:50 01 Jul 19
Merci voor de herstelling van mijn Samsung Galaxy s10 plus in mum van tij hersteld, super tevreden. Aanrader!!!!!!
Françoise Samyn
Françoise Samyn
09:01 29 Jun 19
Bedankt voor de snelle service aan mijn apple iphone se, zeer fijn om deze winkel te kennen
Sonja De Roock
Sonja De Roock
15:22 27 Jun 19
Dank u voor de goede service aan mijn Samsung Galaxy a40. Binnen het uur hersteld!!!!! Super
Chantal Scholteden
Chantal Scholteden
14:49 22 Jun 19
Samsung Galaxy j5 zo goed als nieuw terug gekregen en dat binnen 30 minuten zonder afspraak, zeker echt top een aanrader voor iedereen, ik kom zeker nog terug.
dros rocks
dros rocks
14:17 22 Jun 19
Deze herstelling was heel goed en snel het scherm was heel mooi bij de herstelling van mij samsung galaxy s8. Eerlijke prijs, snelle service, samsung original scherm.
Nikolas Dewickere
Nikolas Dewickere
12:22 19 Jun 19
Zeer goede en snele service in enkel 30 min was mijn samsung galaxy s10 vermaakt en werkt perfect. Plus vriendenlijk
kevin cools
kevin cools
16:46 18 Jun 19
Bedankt voor de herstelling van mijn dochter haar 'nieuwe' Samsung Galaxy A50. De hertelling is proper gedaan. De verteller heeft ook zijn tijd genomen om hem te herstellen. Ik wist op voorhand dat het zeker een uur ging duren ipv het half uur dat vermeld wordt op de website. Beter goed hersteld dan snel en slecht. Een aanrader .... tevreden klant uit Bredene
kevin cools
kevin cools
16:46 18 Jun 19
Bedankt voor de herstelling van mijn dochter haar 'nieuwe' Samsung Galaxy A50. De hertelling is proper gedaan. De verteller heeft ook zijn tijd genomen om hem te herstellen. Ik wist op voorhand dat het zeker een uur ging duren ipv het half uur dat vermeld wordt op de website. Beter goed hersteld dan snel en slecht. Een aanrader .... tevreden klant uit Bredene
Sergej Seynaeve
Sergej Seynaeve
13:07 16 Jun 19
Dank u wel voor de scherm herstelling aan mijn samsung galaxy s7 edge en de vriendelijkheid en de gratis cadeau
maarten verwilst
maarten verwilst
14:25 14 Jun 19
Vriendelijke en correcte service! Ik ben uit Brugge gekomen owv de prijs. Scherm van mijn samung s8 is perfect hersteld. Bedankt!
geert bouckaert
geert bouckaert
13:17 10 Jun 19
Dankjewel voor de 3 scherm herstelling aan mijn Samsung Galaxy j5 2017 super tevreden
Orry Verstraete
Orry Verstraete
12:04 09 Jun 19
Bedankt voor de snelle reparatie aan mijn Samsung Galaxy s8 op een mooie zonnige zondag
geoffrey haes
geoffrey haes
12:25 07 Jun 19
scherm vervangen samsung galaxy s8 slechts 189€.super goedkoop zeer tevreden van de herstelling. thanks eko iphonefixed
Jennifer Gerits
Jennifer Gerits
13:49 05 Jun 19
Dikke merci voor voor de service! Direct verder geholpe alles op voorraad!😁 haha speciaal van blankenberge naar hier gereden en ben super tevreden! Da was da uur rijden wel waard
siel beghin
siel beghin
11:45 05 Jun 19
Bedankt voor de snelle en professionele reparatie aan mijn samsung S8 plus. Gefixt in minder dan een uur! Gr Siel
Michel van Put
Michel van Put
15:42 01 Jun 19
Bedankt voor de snelle service aan mijn Google Nexus 😎😎😎😎 en tot de volgende keer, super tevreden
Francis Davidts
Francis Davidts
13:39 31 May 19
Super service aan mijn S8+ voor een super gunstige prijs. Bedankt
Rudi Van Assche
Rudi Van Assche
12:24 31 May 19
Dank u wel voor de reparatie aan mijn Samsung Galaxy s9. Nogmaals veel dank
v0rT3x89
v0rT3x89
15:42 26 May 19
Dank u wel voor het herstellen van mijn samsung scherm op een zondag waar iedereen gesloten is, zeer top
Serge Vandevenne
Serge Vandevenne
10:38 26 May 19
Ongelofelijk veel dank voor de vlotte herstelling van mijn nieuwe S10 met een nieuw scherm! En dit op zondag met de stemming! Dank u.
Jacques CLAEYS
Jacques CLAEYS
14:08 24 May 19
Dank u wel voor de scherm reparatie aan mijn samsung Galaxys7 erge, zeer goedkoop herstel 179€
laure de schrijver
laure de schrijver
15:48 18 May 19
Dank u wel voor de ze goedkoop herstelling aan Mijn Samsung Galaxy s8 plus,zeer tevreden.!!!!!
Birbouz Youssef
Birbouz Youssef
21:05 12 May 19
Hallo !Zou iedereen aanraden die zijn iPhone overal heeft gebracht en dat ze hem wijs maken dat m niet te repareren is heeft het mis !Want bij iPhonefixed is alles mogelijk !Mijn iPhone deed helemaal niks meer heb m bij phone schop en bij iPhone winkel gebracht ze zeiden dat ik m niet meer kon herstellen maar ik besloot toch mijn laatste wens uit te proberen iPhonefixed zeeland ja hoor nog geen 12h dat ik m heb gestuurd kreeg ik een mail dat mijn iPhone het weer doet ik zou iedereen aanraden als m probleem heeft met zijn iPhone naar iPhonefixed zeeland 298 te stuuren heeft mij 79euro gekost. En service was top thanks
Gregory Dieusaert
Gregory Dieusaert
14:40 04 May 19
S8+ binnen het uur hersteld, super vriendelijk! Aan te raden om uw gsm te herstellen!!! Prijzen ook iets goedkoper dan de concurrentie! Zien mij zeker terug!!
Marguerite Decramer
Marguerite Decramer
10:54 02 May 19
Zeer top. Mijn Samsung Galaxy j3 binnen het uur gerepareerd, zeer vriendelijke mensen zoals je normaal verwacht van een repair shop. Zeker aan iedereen aan te raden die in Koksijde woont, top super service !!!😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😁😀👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌
Astrid Franckx
Astrid Franckx
12:53 27 Apr 19
Dank u wel voor de snelle herstelling aan mijn Samsung Galaxy in mum van tik gerepareerd!!!!@
Nicole Dierickx
Nicole Dierickx
13:52 14 Apr 19
Echt super service snel en deskundig. Ook al kon mijn Apple iPhone 7 helaas niet hersteld worden bij een andere repair shop, kon eko iPhonefixed mijn probleem oplossen, en zo raad ik aan iedereen om daar heen te gaan. Echt super goede service. ZEER TOP!!
Toby Verpoort
Toby Verpoort
13:53 09 Mar 19
Zeer goeie en snelle service! Heb daar al 3 iPhones gekocht en altijd zeer tevreden van de toestellen + hij zet alles van je vorige iPhone op je nieuwe in een mum van tijd. Beste plaats voor je telefoon te laten herstellen in de Westhoek!
Angelique Lerat
Angelique Lerat
14:33 05 Jan 19
Dank u wel voor de snelle scherm reparatie aan mijn Apple iPhone X, super snel zeeeer tevreden👍💕💕💕💕💕💕😁😁😁😁😁😁
Bart Baert
Bart Baert
15:47 03 Jan 19
Dank u wel voor mijn Huawei telefoon aan de praat te krijgen!!!! Zeer tevreden
andy vanpar
andy vanpar
16:08 30 Dec 18
Super goeie service ! de gevreesde loop disease gefixed op mijn iphone 7! heel correct zoals op de site vermeld na 3 dagen een telefoontje dat hij gerepareerd was ..gewoon SUPERGOED ! ik heb er 90 km voor moeten rijden maar heb er geen spijt van aangezien het alternatief (apple shop) me een nieuwe van 350€ wou aansmeren !!!
serge casier
serge casier
11:23 29 Dec 18
Bedankt voor de snelle reparatie A5 2016. Blijkbaar meer aan dan verwacht maar prachtig gedaan. Heb nieuwe smartphone. Thxs
Jo Yanmar
Jo Yanmar
17:27 27 Dec 18
Dank u wel voor de scherm reparatie aan mijn samsung galaxy s7
Eric Minne
Eric Minne
13:27 07 Oct 18
Dank u wel voor de reparatie aan mijn iphone 6. Zeer tevreden van de snelle dienst
Dirk Portier
Dirk Portier
15:22 03 Oct 18
Bedankt voor de supersnelle herstelling aan mijn Samsung S8 zeker aan te raden super leuk
Dominique Vanmechelen
Dominique Vanmechelen
15:06 01 Oct 18
Super ervaring! Super gedienstig, ook als het druk is!Geweldige service, dezelfde dag of de dag erna!Een aanrader!
Stijn Stroobant
Stijn Stroobant
15:03 28 Sep 18
Zeer goede service en snel m gsm terug !! Aanrader voor iedereen
Dimitri Haerens
Dimitri Haerens
15:24 27 Sep 18
Dank snelle reparatie aan mijn Samsung s8 plus, echt niet veel betaald, zeer tevreden
Nieves Concepcion
Nieves Concepcion
10:16 18 Sep 18
Dank u wel voor het vervangen van mijn batterij van mijn Samsung Galaxy S6 edge
Brigitte Martin
Brigitte Martin
14:13 11 Sep 18
Dank u wel voor mijn Samsung Galaxy s6 te herstellen 😁😁😁😁😁
Stoffel Yperman
Stoffel Yperman
16:40 08 Sep 18
Super service. In het weekend een recente gsm binnengebracht en binnen een uurtje kon ik ze al terug ophalen. Alles wordt op goede werking gecontroleerd bij ontvangst. 5 sterren!
mia baert
mia baert
08:51 01 Sep 18
Top service aan mijn gsm in mumvan tij geholpen, nogmaals bedankt
carla casteleyn
carla casteleyn
08:17 16 Aug 18
Veel dank voor de herstelling aan mij Samsung Galaxy j5 1017 zeer blij met de uitzonderlijk dienst
Erik Rimbaut
Erik Rimbaut
16:41 12 Aug 18
Dank u wel voor de scherm reparatie aan mijn samsung galaxy s8, super binnen het uur verholpen
Geert Lie
Geert Lie
16:35 07 Aug 18
Bedankt voor de snelle reparatie van mijn Samsung S7 Edge!! Binnen het uur. Super service
lana vandamme
lana vandamme
13:01 07 Aug 18
Bedankt voor de herstelling aan mijn Samsung Galaxy s7 edge, zeer tevreden van jullie ik zal zeker dit aan de vrienden verder vertellen
Nancy Van laer
Nancy Van laer
09:13 05 Aug 18
Bedankt voor de hulp aan mijn samsung s3 mini. Zeer top super
Peyman Moradi
Peyman Moradi
13:56 31 Jul 18
Super bedankt voor de schermreparatie en achterkant glas reparatie aan mijn Samsung Galaxy S8
Lynn Van Der Taelen
Lynn Van Der Taelen
15:45 28 Jul 18
Supper bedankt voor de snelle service aan men s8, zeer correcte afhandeling!
dylan christiaens
dylan christiaens
18:33 14 Jul 18
Dank u wel voor de herstelling en de vlotte service aan mijn Samsung s9 plus en de iPhone 6, doe zo verder, ze er top👍👍
Fabienne Vandenbussche
Fabienne Vandenbussche
13:02 13 Jul 18
Bedankt voor de snelle scherm reparatie aan mijn samsung galaxy s8, ik heb ook niet veel betaald voor deze herstelling, zeer goedkoop, ben zeer tevreden!!!!!😁😁😁😁😁😁😁😁
Pat De Laere
Pat De Laere
15:50 12 Jul 18
Super service. Heel vlotte reparatie aan mijn Samsung edge 7. Heel goede hulp en vriendelijkheid . Ook veel goedkoper gediend en met originele onderdelen. Een aanrader.
Deborah mertens
Deborah mertens
13:59 09 Jun 18
Je hoeft niet lang te wachten, super vriendelijke mensen! Top service!
Arne Elslander
Arne Elslander
15:26 06 Jun 18
Snelle, goedkope herstellingen! Hier weten ze goed waar ze mee bezig zijn!
Luna Peeters
Luna Peeters
17:00 31 May 18
Dankuwel voor de schermvervanging& zeker voor de snelle reperatie! Zeker een aanrader voor een scherm te laten vervangen& een zeer goeie winkel!
sarah degrande
sarah degrande
16:02 21 May 18
een hele goede en snelle reparatie van mijn samsung j5 en iphone 5s! in nog geen uur hersteld!
Dirk Wilikens
Dirk Wilikens
13:04 19 May 18
Top service aan mijn Samsung s7 edge binnen 1 uur klaar. Zeer tevreden😁😂😁😁😁😁
Femke Mortier
Femke Mortier
18:15 14 May 18
Super service. Mijn man zijn gsm is als een nieuwe! Heel erg bedankt!
febe vanlerberghe
febe vanlerberghe
16:49 13 May 18
mijn vriend en ik zij vandaag langs geweest met onze 2 iphone's en we zijn zeer goed bedient geweest! mijn moederbord was stuk en die is nu weer in orde mijn camera is ook weer helemaal helder ik heb weer helder geluid en ik kan ook weer overal internet verbinding maken. ik ben zeer te blij met mijn beslissing om bij jullie langs te komen. mijn vriend zijn telefoon liep steeds vast door een kopie scherm die van EEN ANDER er op is geplaatst bij jullie hebben we mooi het verschil tussen de 2 schermen te zien gekregen en we hebben dan maar snel de beslissing gemaakt om er toch terug een ander scherm te laten op plaatsen. we zijn heel te blij bedankt voor de super bediening. we sturen zeker nog mensen bij jullie toe! en dat alles aan een betaalbare prijs!Iben en Febe bedankt!
Jef Debouver
Jef Debouver
12:21 11 May 18
Bedankt voor de snelle service op een feestdag en de vriendelijke bediening mijn samsung s8 werkt weer perfect!
Lucie
Lucie
19:35 14 Apr 18
Zeer vriendelijke en snelle service! Mijn samsung is als nieuw. Zeker een aanrader!
nancy couwet
nancy couwet
17:15 14 Apr 18
Bedankt EKO voor de grote hulp aan mijn iPhone, ik ben zeer tevreden van de dienst, tot de volgende keer
Maarten Feryn
Maarten Feryn
11:09 14 Apr 18
Vandaag m’n iphone 7 laten herstellen en heel tevreden! In minder dan een uur had ik hem al terug!! Superservice en supervriendelijke uitbaters!!
Vanholme Wim
Vanholme Wim
10:20 08 Apr 18
Zeer vriendelijk chinezen ze hebben mij altijd kunnen helpen wanneer mijn iPhone kapot is tot op vandaag vinden ze nog altijd de juist oplossing. Ik raad iedereen aan wanneer ze een probleem hebben met hun gsm om langs te gaan om hun telefoon te laten repareren en ik heb niet lang moeten wachten voor mijn reparatie👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Gino Lezeure
Gino Lezeure
13:16 26 Mar 18
Dank u wel voor de goede service aan mijn apple iphone 6s
Bjorn Rommelaere
Bjorn Rommelaere
13:20 13 Mar 18
Super mijn iPhone werkt terug na een waterschade behandeling
Tammy Van de zee
Tammy Van de zee
17:11 01 Mar 18
Bedankt voor de snelle en correcte service.heel vriendelijke, behulpzame mensen en correcte prijs/ kwaliteit qua reparatie.een aanrader voor iedereen!!!
Melissa Sannen
Melissa Sannen
16:19 24 Feb 18
Bedankt voor de snelle bediening aan mijn samsung s8! Vriendelijke bediening! 😁😁
Natuursteen Timmerman
Natuursteen Timmerman
16:35 19 Feb 18
Super service !!! Zeer goed bezig, merci voor de snelle herstelling.
Sofie De Win
Sofie De Win
18:59 11 Feb 18
Zeer professionele uitbaters die je een eerlijke service bieden. Originele IPhone onderdelen. Zeer vriendelijk en behulpzaam. Een echte aanrader! Open op zondag is ook een pluspunt. Dit was mijn rit vanuit Nieuwpoort meer dan waard. Top!
noel menu
noel menu
16:51 09 Feb 18
Ik ken de leuke, toffe, vriendelijke "chinees" reeds een behoorlijke tijd en zou hem iedereen aanraden. Hij is zeer bekwaam en zijn werk is "af". Reeds tweemaal dacht ik een nieuwe iphone te moeten kopen doch telkens kon hij hem perfect herstellen. Ook de bijna verbrijzelde ipad van mijn kleinzoon werkt terug; Telkens mijn verplaatsing waard
Bekijk alle beoordelingen