iPhone 8 Plus reparatie

SCHERM VOLLEDIG KAPOT!

iPhone 8 Plus scherm reparatie gegarandeerd binnen 30 minuten gerepareerd

Wij herstellen altijd zonder afspraak

Apple iPhone 8 Plus scherm reparatie • scherm glas vervangen
altijd zonder afspraak binnen 30 minuten klaar terwijl u wacht

apple-iphone-8-plus-scherm-reparatie-glas-vervangen-koksijde

Nu bij de iPhone 8 Plus scherm reparatie gratis tempered glass. De meest voorkomende iPhone 8 Plus reparaties staan hieronder vermeld zoals de scherm reparatie. Onderaan deze pagina vindt u nog meer mogelijkheden voor iPhone 8 Plus reparatie. Staat uw reparatie er niet bij? Neem dan contact met ons. Voor een iPhone 8 Plus scherm reparatie bent u bij eko iPhonefixed op het juiste adres. Is uw iPhone 8 Plus scherm kapot, gebarsten of stuk gegaan en bent u opzoek naar een reparatiedienst die voor u een scherm reparatie kan uitvoeren? Onze professionele techniekers staan 7 dagen per week, ook op zon en feestdagen staan we voor u klaar en kunnen direct uw scherm vervangen. Een telefoon scherm reparatie wordt bij eko iPhonefixed door een ervaren en vakkundige professionele technieker uitgevoerd. U mag erop rekenen dat dit perfect wordt uitgevoerd. eko iPhonefixed heeft al meer dan jaren ervaring met alle soorten reparaties. Elk telefoon reparatie wordt binnen 30 minuten uitgevoerd. De schade aan uw smartphone los eko iPhonefixed wij professioneel op. Wij gebruiken altijd 100% originele onderdelen voor een iPhone 8 Plus reparatie. Met 10 jaar ervaring in dit vak leveren wij snelle en betrouwbare diensten met 1 jaar garantie op de iPhone reparatie.

iPhone 8 Plus reparatie binnen 30 minuten.

iPhone 8 Plus scherm reparatie

apple-iphone-8-plus-scherm-reparatie-glas-vervangen-koksijde-11

€ 109,- incl. montage en btw

Beeldscherm kapot, strepen in je beeld, glas gebroken of vertoond de lcd een zwart beeld of geen beeld. Of verticale strepen op het beeldscherm. Of werkt de touchscreen niet goed of niet meer? En u wilt scherm laten vervangen? Voor het scherm te laten vervangen duurt het bij ons maar 30 minuten. scherm reparatie herstellen wij met een AA kwaliteit klaar terwijl u wacht. (op de AA kwaliteit schermen 3 maanden garantie).

iPhone 8 Plus scherm glas vervangen​​

apple-iphone-8-plus-scherm-reparatie-glas-vervangen-koksijde-12

€ 169,- incl. montage en btw

Beeldscherm kapot, strepen in je beeld, glas gebroken of vertoond de lcd een zwart beeld of geen beeld. Of verticale strepen op het beeldscherm. Of werkt de touchscreen niet goed of niet meer? En u wilt scherm laten vervangen? Voor het scherm te laten vervangen duurt het bij ons maar 30 minuten. scherm reparatie repareren wij met een originele module en klaar terwijl u wacht. (op de originele schermen is er 12 maanden garantie)

iPhone 8 Plus accu / batterij vervangen

iphone-8-plus-accu-batterij-vervangen

€ 79,- incl. montage en btw

Ga je iPhone 8 Plus batterij zeer snel leeg, of laad deze zeer traag op, of bij het opladen kloppen de procenten niet meer, of het toestel valt plotseling zo maar uit, of laad deze totaal niet meer op. Dan zal hoogstwaarschijnlijk de batterij kapot zijn. Je zal dan moeten de batterij vervangen. Wij vervangen de batterij wanneer deze niet correct werkt uitsluitend met een origineel nieuw batterij.

iPhone 8 Plus laadconnector vervangen

iphone-8-plus-laadconnector-vervangen

€ 89,- incl. montage en btw

De oplaadconnector zal moet worden vervangen indien de telefoon met goed werkende accu niet meer oplaadt en ook wanneer de USB geen verbinding wil meer maken met uw PC of Mac. Het is erg vervelend als u geen foto’s of muziek meer kunt overzetten naar uw computer, maar het is nog vervelender wanneer de telefoon voortdurend uitvalt en niet meer wil opladen. Het is één van de vele problemen bij dat de iPhone 8 Plus dat vaker voorkomt en wij veel ervaring mee hebben. Kom gerust langs in onze winkel voor deze reparatie en wordt snel en vakkundig verholpen met dit probleem. Je hoeft hier geen afspraak te maken voor deze reparatie.

iPhone 8 Plus achter camera glas vervangen

apple-iPhone-8-plus-achterkant-glas-camera-behuizing-vervangen-1

€ 39,- incl. montage en btw

Zit er een barst op je achterkant camera glas van je iPhone 8 Plus, dan moet je de back camera venstertje vervangen, de achterkant camera glas aan de behuizing vervangen. Hier wordt geen achterkant camera module vervangen, enkel en alleen het glas wordt vervangen.!

iPhone 8 Plus achterkant behuizing met glas vervangen (origineel)

apple-iPhone-8-plus-achterkant-behuizing-met glas-vervangen-te koksijde-1

€ 259,- incl. montage en btw

Is je achterkant glas van uw iPhone 8 Plus gebarsten? Er zijn heel veel mensen die hun iPhone 8 Plus laten vallen en nu is de achterkant glas volledig kapot maar gelukkig bent u niet de enige veel mensen hebben een iPhone 8 Plus achterkant reparatie nodig omdat het toestel bijvoorbeeld gevallen is. Wij vervangen de de volledige behuizing van de iPhone 8 Plus met achterkant glas met een nieuw en origineel onderdeel. Het is een zeer vakkundige reparatie. De reparatieduur ligt dan ook ongeveer op een 1 werkdag. Je kan langs komen in onze winkel of gewoon weg uw toestel opsturen voor deze reparatie.

iPhone 8 Plus achter camera vervangen

iphone-8-plus-achter-camera-vervangen

€ 139,- incl. montage en btw

Is de achterkant camera van je iPhone 8 Plus kapot en werkt deze niet meer en kan je geen foto’s meer trekken of zijn de foto’s niet meer zo duidelijk zoals vroeger, of stelt de achter camera zich niet meer scherp? Of vertoond de achter camera meerdere zwarte plekken of een volledig zwart beeld. Dan moet je de achterkant camera laten herstellen. Wij vervangen het kapot onderdeel met een volledig nieuw origineel onderdeel, zodat je weer foto’s kan trekken zoals je gewend bent.

iPhone 8 Plus voor camera vervangen

iphone-8-plus-voor-camera-vervangen

€ 89,- incl. montage en btw

Kun je geen selfies meer maken omwille de voorkant camera van je iPhone 8 Plus kapot is en niet meer correct werkt en kan je geen foto’s meer trekken of zijn foto's niet meer duidelijk zoals voorheen, of stelt de voor camera zich niet meer scherp? Of vertoond de voor camera meerdere zwarte vuile plekken of een volledig zwart beeld. Dan moet je de voorkant camera laten repareren. Wij vervangen voorkant camera met een nieuw origineel onderdeel, zodat je weer selfies kan maken zoals je vroeger gewend bent.

iPhone 8 Plus proximity sensor vervangen

iphone-8-plus-proximity-sensor-vervangen.

€ 79,- incl. montage en btw

Het beeld van mijn iPhone 8 Plus gaat niet uit zodra ik aan het bellen ben. De proximity sensor zorgt ervoor dat tijdens het bellen het beeld van je iPhone 8 Plus scherm uit gaat. Het kan zijn dat de proximity sensor niet meer werkt. Dan gaat het beeld niet uit tijdens het bellen. Dit is een erg vervelend probleem wanneer je aan het bellen bent, want de kans is dan groot dat je tijdens het bellen andere knoppen in gaat drukken, zoals de luidspreker of de mute knopje indrukt en dat je het geluid uit drukt. We vervangen de proximity sensor vervangen met een nieuw originele onderdeel zodat deze weer correct werkt

iPhone 8 Plus homeknop vervangen

Apple-iPhone-8-plus-home-knop-vervangen-reparatie-te-koksijde-1

€ 79,- incl. montage en btw

Bij de reparatie maken we gebruik van een speciale iPhone 8 Plus home button set. Deze set zorgt ervoor dat de nieuwe home button op de pcb van het moederbord wordt gemonteerd en aangesloten en via bluetooth wordt herkent door de iPhone 8 Plus. Bij de iPhone 8 Plus home button reparatie zal de drukfunctie terug komen door de nieuwe home button en ook zal de iPhone 8 Plus normaal opstarten (geen booloop, of langdurig opstarten wanneer de home knop kapot is) jammer genoeg zal de touch ID functie niet meer functioneren.

iPhone 8 Plus trilknop vervangen

iphone-8-plus-trilknop-vervangen

€ 59,- incl. montage en btw

Werkt Uw iPhone 8 Plus trilknop niet meer. Door het ontbreken van de trilknop worden oproepen of berichten niet opgemerkt. eko iPhonefixed is de specialist op het gebied reparatie aan alle iPhone en hersteld de trilfunctie zonder enige probleem zodat deze weer correct werkt.

iPhone 8 Plus earspeaker vervangen

iphone-8-plus-earspeaker-vervangen

€ 59,- incl. montage en btw

Als je geen gehoor hebt tijden het bellen met je iPhone 8 Plus, en diegene waarmee je belt hoort jou wel, dan is de kans heel groot dat je earspeaker kapot is. Je kunt dus geen telefoongesprekken meer voeren, en ben je eigenlijk wel verplicht om je earspeaker te vervangen. Dit onderdeel herstellen wij ook in onze winkel te Koksijde.

iPhone 8 Plus speaker muziek vervangen

iphone-8-plus-speaker-muziek-vervangen

€ 59,- incl. montage en btw

Is de speaker muziek kapot van je iPhone 8 Plus . Of komt er geen geluid meer uit de speaker onderaan. Als er geen geluid meer is leidt dat al snel tot een groot ongemak. Het geluid op een iPhone 8 Plus is belangrijk voor veel verschillende functies op het apparaat, zoals bijvoorbeeld het luisteren van muziek, als ringtone of bij een spelletje. Het is dan ook ongelukkig als je niet je bed uit komt doordat je wekker op je iPhone 8 Plus geen geluid meer af speelt. Dan zal de luidspreker moeten worden vervangen. Wij vervangen de speaker muziek onderdeel voor een nieuw exemplaar.

iPhone 8 Plus headset vervangen

iphone-8-plus-headset-vervangen

€ 89,- incl. montage en btw

Is de headset van je iPhone 8 Plus kapot, of kom er geen geluid meer uit koptelefoon speakers, of is de aansluiting niet meer optimaal dan is de audio jack aansluiting van de koptelefoon defect. De headset aansluiting vervangen met een nieuwe nieuw exemplaar.

iPhone 8 Plus microfoon vervangen

€ 89,- incl. montage en btw

Werkt de iPhone 8 Plus microfoon niet niet U bent bijvoorbeeld niet goed te verstaan tijdens facetime-gesprekken, of Siri kan uw stem niet detecteren. of als u met de selfie camera een filmpje maakt en u heeft geen geluid? Dan moet u de micro vervangen. Of een tweede mogelijkheid is wanneer je zit te filmen met je iPhone 8 Plus en er geen audio geluid is, of werkt het geluid niet bij het afspelen van filmpjes dan moet je de microfoon van de video opnames laten repareren. Of er is nog een derde mogelijkheid en dat is de persoon hoort je niet maar wel vreemde geluiden? Of de persoon met wie uw praat jou niet goed of gedeeltelijke hoort. Dan moet je de microfoon van iPhone 8 Plus laten vervangen. Wij herstellen dit voor U zonder probleem met een nieuw exemplaar.

iPhone 8 Plus power button vervangen

iphone-8-plus-power-knop-vervangen

€ 89,- incl. montage en btw

Werkt je iPhone 8 Plus power knop niet goed meer of is deze kapot dan moet je de power button vervangen. Wij vervangen de power knop voor u zodat deze weer correct functioneert.

iPhone 8 Plus volume knop vervangen

iphone-8-plus-volume-knop-vervangen

€ 89,- incl. montage en btw

Werkt de volumeknop of werken beide volumeknoppen niet meer? Dan is de knop kabel defect. Wij vervangen deze kabel voor u zodat uw knoppen weer correct functioneert.

iPhone 8 Plus mute knop vervangen

iphone-8-volume-knop-vervangen

€ 89,- incl. montage en btw

Aan de zijkant van de iPhone 8 Plus zit een kleine schuifschakelaar, welke de muteknop wordt genoemd. Met deze schakelaar kunt u de iPhone 8 Plus eenvoudig op mute (stil) en op de trilfunctie zetten. U dient dan overigens in het menu wel de trilfunctie te activeren in de instellingen. Wanneer de muteknop kapot is, kan de iPhone 8 Plus niet op stil gezet worden. Het kan ook zijn dat de iPhone 8 Plus juist niet meer op hard (luid) te zetten is, wat soms frustrerend kan zijn. Om dit probleem te verhelpen zal de muteknop moeten worden vervangen. Wij vervangen de flex kabel van deze tablet met een nieuw originele onderdeel zodat deze knop weer goed functioneert.

iPhone 8 Plus waterschade behandeling

iphone-8-plus-waterschade-behandeling

€ 69,- incl. werk en btw

Waterschade of andere vochtschade behandeling reinigen van het moederbord chemisch zodat al het vocht eruit is van je telefoon. Overige onderdelen worden getest en bij defect onderdeel aan het moederbord worden tegen kostprijs vervangen, zodat deze weer aan gaat. Wanneer deze niet meer aan gaat word er enkel en alleen € 29 aangerekend als vaste kosten. Hierbij dient u wel de telefoon achter te laten. De waterbehandeling procedure kan tussen de 2 à 3 werkdagen duren.

iPhone 8 Plus backlight reparatie

iphone-8-plus-backlight-reparatie

€ 119,- incl. werk en btw

Wanneer je iPhone 8 Plus het beeldscherm verlichting niet meer werkt of is uitgevallen door het vervangen van een nieuwe lcd scherm, dan is de backlight verlichting kapot en houdt dit in dat er een defect component op het moederbord zit. Deze reparatie houdt in dat het beeldschermverlichting gerepareerd moet worden door middel van een nieuwe filter of ic component aan het moederbord. Deze dienst bieden we ook aan in onze winkel met de garantie NO FIX NO PAY. Wanneer het zou gaan van de grote backlight reparatie dan is de kosten voor deze herstelling 0€.

iPhone 8 Plus u2 ic chip reparatie

apple-iphone-8-plus-u2-chip-vervangen-koksijde-1

€ 109,- incl. werk en btw

Symptomen van dit probleem wanneer je de u2 chip zal moet worden vervangen. Wanneer deze fake oplaadt, weigert op te laden, je ziet de batterij logo maar deze wilt niet aan gaan, de batterij procenten gaat snel naar beneden, laadt moeilijk op wanneer zelf een nieuwe batterij werd geplaatst en daar het probleem niet is verholpen en ook wanneer er een nieuwe oplaadconnector is geplaatst, of wanneer je verbinding wilt maken en iTunes herkent je telefoon niet meer. Deze problemen ontstaan wanneer je geen gecertificeerde lightning kabels gebruikt van Apple waar de BQ2025 chip te vinden is. In de meest gevallen is het opladen in de auto met een namaak lightning kabel de boosdoener in heel het verhaal omwille in de namaak kabels geen BQ2025 chip zit en je telefoon niet is beschermd. We raden iedereen aan om originele lightning kabels te kopen omwille ze ook sneller opladen dan een namaak kabel. Daarom zien wij niet goed in waarom mensen namaak kopen in de plaats van origineel. Wanneer je een nieuwe Apple iPhone 8 Plus koop in de winkel ter waarde van 950€ à 1100€ ongeveer ga je toch geen kabeltje gaan kopen in een benzinestation voor 1€ à 3€ want nadien zal je dit een pak meer geld gaan kosten wanneer je iPhone 8 Plus kapot is en niet meer oplaadt. Dan is de enige oplossing de u2 ic chip te vervangen dit is een soldeer werk dat aan het moederbord zal moeten worden gewerkt voor deze reparatiedienst, Solderen op moederbord is een zeer nauwkeurig werkje waar we even wat meer de tijd voor moeten nemen NO FIX NO PAY. Reparatietijd 1 tot 2 werkdagen. Wij verkopen ook originele Apple lightning kabels in onze winkel.

iPhone 8 Plus fpc connector reparatie

iphone-8-plus-fpc-connector-reparatie-

€ 0,- incl. werk en btw

Heb je tijdens een eigen reparatie aan het scherm, batterij, dock charger of power knop en je heb per ongeluk tijdens een herstelling de fpc connector kapot gemaakt en nu is de fpc connector beschadigd dan kunnen wij het beschadigde onderdeel repareren met een nieuwe onderdeel. Vraag naar meer inlichtingen in onze winkel?

iPhone 8 Plus volledig onderzoek

iphone-8-plus-volledig-onderzoek

€ 25,- incl. werk en btw

Een schriftelijke prijsbestek voor de verzekering voor een volledig onderzoek op je kapotte telefoon om na te gaan wat precies de reparatiekosten zijn kost 25€. Deze kost word in mindering gebracht indien de herstelling bij ons wordt uitgevoerd.

iPhone 8 Plus software probleem

iphone-8-plus-software-probleem

€ 35,- incl. werk en btw

Software backup, restore, herstel of updates, foto's , contacten, sms'en, mails, recupereren van gegevens en op een usb stick over te zetten wanneer de telefoon nog werkt kost: 35€. De usb stick is hier niet inbegrepen.

iPhone 8 Plus data recovery

iphone-8-plus--data-recovery

€ 149,- incl. werk en btw

Data gegevens recupereren van een iPhone 8 Plus waar deze niet meer aan gaat dus volledig kapot. Data recovery van je gegevens zoals foto's, contacten, sms'en, mails en op een usb stick over te zetten. De usb stick is hier niet inbegrepen.

iPhone 8 plus scherm reparatie - scherm glas vervangen

Apple iPhone 8 Plus

Introductiejaar: 2017
Capaciteit: 64GB, 256GB
Kleuren: goud, zilver, spacegrijs
Modelnummer: A1864, A1897, A1898 (Japan*)

Ann Huygelier
Ann Huygelier
14:12 12 Oct 19
Snelle reparatie aan samsung binnen het uur op zaterdag, vriendelijk en behulpzaam
Melissa Roels
Melissa Roels
09:49 30 Sep 19
Bedankt voor mijn scherm te herstellen van mijn samsung Galaxy s8 plus zeer tevreden van deze repair shop. Reeds mijn 2 de Samsung herstelling in deze winkel en altijd ben ik tevreden van deze winkel in amper 1 uur is deze klaar en ze hebben alles op voorraad dit noem ik pas service naaar de klanten toe, niet zoals zoveel vele andere shops dat ze het scherm moeten bestellen en dat je op afspraak moet komen omwille ze het niet op stock hebben. Zeeeer TOP!!!!!
Melissa Roels
Melissa Roels
08:48 30 Sep 19
Bedankt voor mijn scherm te herstellen van mijn samsung Galaxy s9 plus super tevreden van deze repair shop
Peter Suykens
Peter Suykens
17:42 19 Sep 19
Een ingewikkelde reparatie van onze iPad mini, perfect en professioneel uitgevoerd. Bedankt!
Ironbeat
Ironbeat
15:30 16 Sep 19
Uiterst tevreden over de snelle service. Een echte aanrader!!! Komen helemaal van de streek van Kortrijk en binnen het uur was mijn Samsung hersteld na een accidentje waarbij glas gebarsten was. Doe zo verder!!!
Steve Mouton
Steve Mouton
18:28 15 Sep 19
Vandaag had ik echt pech, mijn Samsung s8plus is van mijn fiets op de kasseien gevallen, bijgevolg mijn scherm volledig stuk. Ik ben direct bij eko iphonefixed langsgeweest en in 40 minuten was mijn nieuw scherm geplaatst. Snelle service, kan ik alleen maar aanraden.
nadia cogge
nadia cogge
14:03 06 Sep 19
Dank u wel voor de goede service aan mijn samsung galaxy s5 neo
John Dewhurst
John Dewhurst
16:15 26 Aug 19
Dank u wel voor de scherm herstelling aan mijn samsung galaxy s9. Zo goed als nieuw slechts 239 euro betaald bij eko iphonefixed voor een originele scherm. Waar andere winkels meer dan 350 euro vragen. Wat zeer duur is voor een student!!! Aan iedereen aan te raden
John Dewhurst
John Dewhurst
16:15 26 Aug 19
Dank u wel voor de scherm herstelling aan mijn samsung galaxy s9. Zo goed als nieuw slechts 239 euro betaald bij eko iphonefixed voor een originele scherm. Waar andere winkels meer dan 350 euro vragen. Wat zeer duur is voor een student!!! Aan iedereen aan te raden
Philippe Thuriot
Philippe Thuriot
10:11 23 Aug 19
Mijn ipad pro liet het afweten op gebied van de batterij. Het gebeurde 3 dagen voor een lange reis van 5 weken. Na de reis moest ik absoluut terug aan de slag. Ik verzond de ipad en ik kreeg hem per post terug. Helemaal gefixed! Het zou bij apple een zeer gepeperde rekening hebben opgeleverd. Hier niet! Betrouwbare service met toevoegingen van foto’s van het werk per mail. De max!!!!
Ronald Goossens
Ronald Goossens
12:44 19 Aug 19
bedankt voor snelle vervanging van mijn samsung galaxy s6 edge. super tevreden van de winkel eko iphonefixed koksijde
Johan Wytynck
Johan Wytynck
11:53 12 Aug 19
Snelle reparatie, uitstekende service; Samsung A70. Vriendelijke mensen! Aanrader!
Florent Huenaerts
Florent Huenaerts
08:19 07 Aug 19
Min Samsung s7 edge met een nieuwe batterij.... super !@@@@
Robin Cockmartin
Robin Cockmartin
13:49 04 Aug 19
Bedankt voor de snelle herstelling van de Samsung S8. Binnen het uur hersteld en werkt perfect!
Michael Lauwereins
Michael Lauwereins
13:35 03 Aug 19
Zeer goede reparatie van samsung s7 edge binnen het uur gedaan zoals afgesproken. Originele stukken voor de herstelling. Top service. Zeer tevreden
Claudine De Vroey
Claudine De Vroey
12:06 02 Aug 19
Mijn Samsung S7 Edge snel batterij vervangen en vriendelijk onthaal aan treffelijkke prijs! Een aanrader!!
lieselotte db
lieselotte db
10:35 01 Aug 19
Dankuwel voor de snelle herstelling aan mijn apple iphone SE, Binnen het uur gemaakt, super vriendelijk onthaal en aan iedereen aan te raden!!
William Hugaert
William Hugaert
13:35 31 Jul 19
Heel vriendelijk onthaal. Duidelijke en begrijpelijke info. Een heel correcte prijs, vooraf medegedeeld. Na een uurtje,zoals vooraf bepaald, was mijn Samsung S8 voorzien van een nieuw scherm. Een vakman om overal aan te bevelen. Eén klein minpuntje : je kan niet betalen met bankcontact of creditcard. Enkel met bitcoins of cash.
Joly Devroey
Joly Devroey
16:30 28 Jul 19
Ik heb een s8 binnengebracht voor schemreparatie en het duurde maar 1 uurtje en hij is zo goed als nieuw. Top service!
Joury Goudeseune
Joury Goudeseune
15:33 28 Jul 19
Mijn Samsung s10plus gerepareerd door super vriendelijke mensen! Top service!! De moeite om zover te rijden, zeker een aanrader!
Jens Callewaert
Jens Callewaert
13:08 27 Jul 19
Oplaadpoort van mijn Samsung Galaxy S8 was kapot. Binnen enkele uren gerepareerd! Top service!!
Brian VANDEWOUDE
Brian VANDEWOUDE
16:53 20 Jul 19
Super vriendelijke mensen, snelle service. Samsung s10+ in klein uurtje herstelt!!
Géry VAN NIEUWENHOVE
Géry VAN NIEUWENHOVE
12:57 19 Jul 19
Samsung s8 super snel hersteld binnen het uur en ook zeer goedkoop! !!!
Annelies Dequeker
Annelies Dequeker
16:28 14 Jul 19
Super bedankt voor de snelle service. Alles van een volledig gesneuvelde Samsung gerecupereerd. Aanrader !!!
Regine Van den Broeck
Regine Van den Broeck
11:21 12 Jul 19
Dank u wel voor de herstelling aan mijn Samsung Galaxy a7 top service van de winkel
Aya Badaoui
Aya Badaoui
18:04 11 Jul 19
Heel erg tevreden! Samsung s8 scherm was kapot en nu hersteld. 200% origineel scherm geplaatst binnen de 30minutenSuper service voor een heel scherpe prijs !Komt afspraken stipt na, heel vriendelijk personeel.Onze heen rit van kortrijk-koksijde van 1 u was het absoluut waard !Bij toekomstige problemen met onze gsm ziet hij ons zeker terugEen aanrader !
Karl Bouckaert
Karl Bouckaert
12:28 07 Jul 19
dank u voor de mijn telefoon samsung a3 te repareren op een heel korte tijd en dat op een zonnige zondag. SUPER SNELLE SERVICE!!!!!
Wendy Wytgeers
Wendy Wytgeers
14:46 06 Jul 19
Dank u wel voor de goede service aan mijn Samsung Galaxy a5 vanuit Zeebrugge
stijn vandersteene
stijn vandersteene
13:55 02 Jul 19
Samsung galaxy s10 plus heel proper en rap kunnen laten herstellen ik kom uit Roeselare speciaal naar hier om te herstellen 100% origineel scherm heel content 329euro
Steven Clybouw
Steven Clybouw
14:50 01 Jul 19
Merci voor de herstelling van mijn Samsung Galaxy s10 plus in mum van tij hersteld, super tevreden. Aanrader!!!!!!
Françoise Samyn
Françoise Samyn
09:01 29 Jun 19
Bedankt voor de snelle service aan mijn apple iphone se, zeer fijn om deze winkel te kennen
Sonja De Roock
Sonja De Roock
15:22 27 Jun 19
Dank u voor de goede service aan mijn Samsung Galaxy a40. Binnen het uur hersteld!!!!! Super
Chantal Scholteden
Chantal Scholteden
14:49 22 Jun 19
Samsung Galaxy j5 zo goed als nieuw terug gekregen en dat binnen 30 minuten zonder afspraak, zeker echt top een aanrader voor iedereen, ik kom zeker nog terug.
dros rocks
dros rocks
14:17 22 Jun 19
Deze herstelling was heel goed en snel het scherm was heel mooi bij de herstelling van mij samsung galaxy s8. Eerlijke prijs, snelle service, samsung original scherm.
Nikolas Dewickere
Nikolas Dewickere
12:22 19 Jun 19
Zeer goede en snele service in enkel 30 min was mijn samsung galaxy s10 vermaakt en werkt perfect. Plus vriendenlijk
kevin cools
kevin cools
16:46 18 Jun 19
Bedankt voor de herstelling van mijn dochter haar 'nieuwe' Samsung Galaxy A50. De hertelling is proper gedaan. De verteller heeft ook zijn tijd genomen om hem te herstellen. Ik wist op voorhand dat het zeker een uur ging duren ipv het half uur dat vermeld wordt op de website. Beter goed hersteld dan snel en slecht. Een aanrader .... tevreden klant uit Bredene
kevin cools
kevin cools
16:46 18 Jun 19
Bedankt voor de herstelling van mijn dochter haar 'nieuwe' Samsung Galaxy A50. De hertelling is proper gedaan. De verteller heeft ook zijn tijd genomen om hem te herstellen. Ik wist op voorhand dat het zeker een uur ging duren ipv het half uur dat vermeld wordt op de website. Beter goed hersteld dan snel en slecht. Een aanrader .... tevreden klant uit Bredene
Sergej Seynaeve
Sergej Seynaeve
13:07 16 Jun 19
Dank u wel voor de scherm herstelling aan mijn samsung galaxy s7 edge en de vriendelijkheid en de gratis cadeau
maarten verwilst
maarten verwilst
14:25 14 Jun 19
Vriendelijke en correcte service! Ik ben uit Brugge gekomen owv de prijs. Scherm van mijn samung s8 is perfect hersteld. Bedankt!
geert bouckaert
geert bouckaert
13:17 10 Jun 19
Dankjewel voor de 3 scherm herstelling aan mijn Samsung Galaxy j5 2017 super tevreden
Orry Verstraete
Orry Verstraete
12:04 09 Jun 19
Bedankt voor de snelle reparatie aan mijn Samsung Galaxy s8 op een mooie zonnige zondag
geoffrey haes
geoffrey haes
12:25 07 Jun 19
scherm vervangen samsung galaxy s8 slechts 189€.super goedkoop zeer tevreden van de herstelling. thanks eko iphonefixed
Jennifer Gerits
Jennifer Gerits
13:49 05 Jun 19
Dikke merci voor voor de service! Direct verder geholpe alles op voorraad!😁 haha speciaal van blankenberge naar hier gereden en ben super tevreden! Da was da uur rijden wel waard
siel beghin
siel beghin
11:45 05 Jun 19
Bedankt voor de snelle en professionele reparatie aan mijn samsung S8 plus. Gefixt in minder dan een uur! Gr Siel
Michel van Put
Michel van Put
15:42 01 Jun 19
Bedankt voor de snelle service aan mijn Google Nexus 😎😎😎😎 en tot de volgende keer, super tevreden
Francis Davidts
Francis Davidts
13:39 31 May 19
Super service aan mijn S8+ voor een super gunstige prijs. Bedankt
Rudi Van Assche
Rudi Van Assche
12:24 31 May 19
Dank u wel voor de reparatie aan mijn Samsung Galaxy s9. Nogmaals veel dank
v0rT3x89
v0rT3x89
15:42 26 May 19
Dank u wel voor het herstellen van mijn samsung scherm op een zondag waar iedereen gesloten is, zeer top
Serge Vandevenne
Serge Vandevenne
10:38 26 May 19
Ongelofelijk veel dank voor de vlotte herstelling van mijn nieuwe S10 met een nieuw scherm! En dit op zondag met de stemming! Dank u.
Jacques CLAEYS
Jacques CLAEYS
14:08 24 May 19
Dank u wel voor de scherm reparatie aan mijn samsung Galaxys7 erge, zeer goedkoop herstel 179€
laure de schrijver
laure de schrijver
15:48 18 May 19
Dank u wel voor de ze goedkoop herstelling aan Mijn Samsung Galaxy s8 plus,zeer tevreden.!!!!!
Birbouz Youssef
Birbouz Youssef
21:05 12 May 19
Hallo !Zou iedereen aanraden die zijn iPhone overal heeft gebracht en dat ze hem wijs maken dat m niet te repareren is heeft het mis !Want bij iPhonefixed is alles mogelijk !Mijn iPhone deed helemaal niks meer heb m bij phone schop en bij iPhone winkel gebracht ze zeiden dat ik m niet meer kon herstellen maar ik besloot toch mijn laatste wens uit te proberen iPhonefixed zeeland ja hoor nog geen 12h dat ik m heb gestuurd kreeg ik een mail dat mijn iPhone het weer doet ik zou iedereen aanraden als m probleem heeft met zijn iPhone naar iPhonefixed zeeland 298 te stuuren heeft mij 79euro gekost. En service was top thanks
Gregory Dieusaert
Gregory Dieusaert
14:40 04 May 19
S8+ binnen het uur hersteld, super vriendelijk! Aan te raden om uw gsm te herstellen!!! Prijzen ook iets goedkoper dan de concurrentie! Zien mij zeker terug!!
Marguerite Decramer
Marguerite Decramer
10:54 02 May 19
Zeer top. Mijn Samsung Galaxy j3 binnen het uur gerepareerd, zeer vriendelijke mensen zoals je normaal verwacht van een repair shop. Zeker aan iedereen aan te raden die in Koksijde woont, top super service !!!😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😁😀👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌
Astrid Franckx
Astrid Franckx
12:53 27 Apr 19
Dank u wel voor de snelle herstelling aan mijn Samsung Galaxy in mum van tik gerepareerd!!!!@
Nicole Dierickx
Nicole Dierickx
13:52 14 Apr 19
Echt super service snel en deskundig. Ook al kon mijn Apple iPhone 7 helaas niet hersteld worden bij een andere repair shop, kon eko iPhonefixed mijn probleem oplossen, en zo raad ik aan iedereen om daar heen te gaan. Echt super goede service. ZEER TOP!!
Toby Verpoort
Toby Verpoort
13:53 09 Mar 19
Zeer goeie en snelle service! Heb daar al 3 iPhones gekocht en altijd zeer tevreden van de toestellen + hij zet alles van je vorige iPhone op je nieuwe in een mum van tijd. Beste plaats voor je telefoon te laten herstellen in de Westhoek!
Angelique Lerat
Angelique Lerat
14:33 05 Jan 19
Dank u wel voor de snelle scherm reparatie aan mijn Apple iPhone X, super snel zeeeer tevreden👍💕💕💕💕💕💕😁😁😁😁😁😁
Bart Baert
Bart Baert
15:47 03 Jan 19
Dank u wel voor mijn Huawei telefoon aan de praat te krijgen!!!! Zeer tevreden
andy vanpar
andy vanpar
16:08 30 Dec 18
Super goeie service ! de gevreesde loop disease gefixed op mijn iphone 7! heel correct zoals op de site vermeld na 3 dagen een telefoontje dat hij gerepareerd was ..gewoon SUPERGOED ! ik heb er 90 km voor moeten rijden maar heb er geen spijt van aangezien het alternatief (apple shop) me een nieuwe van 350€ wou aansmeren !!!
serge casier
serge casier
11:23 29 Dec 18
Bedankt voor de snelle reparatie A5 2016. Blijkbaar meer aan dan verwacht maar prachtig gedaan. Heb nieuwe smartphone. Thxs
Jo Yanmar
Jo Yanmar
17:27 27 Dec 18
Dank u wel voor de scherm reparatie aan mijn samsung galaxy s7
Eric Minne
Eric Minne
13:27 07 Oct 18
Dank u wel voor de reparatie aan mijn iphone 6. Zeer tevreden van de snelle dienst
Dirk Portier
Dirk Portier
15:22 03 Oct 18
Bedankt voor de supersnelle herstelling aan mijn Samsung S8 zeker aan te raden super leuk
Dominique Vanmechelen
Dominique Vanmechelen
15:06 01 Oct 18
Super ervaring! Super gedienstig, ook als het druk is!Geweldige service, dezelfde dag of de dag erna!Een aanrader!
Stijn Stroobant
Stijn Stroobant
15:03 28 Sep 18
Zeer goede service en snel m gsm terug !! Aanrader voor iedereen
Dimitri Haerens
Dimitri Haerens
15:24 27 Sep 18
Dank snelle reparatie aan mijn Samsung s8 plus, echt niet veel betaald, zeer tevreden
Nieves Concepcion
Nieves Concepcion
10:16 18 Sep 18
Dank u wel voor het vervangen van mijn batterij van mijn Samsung Galaxy S6 edge
Brigitte Martin
Brigitte Martin
14:13 11 Sep 18
Dank u wel voor mijn Samsung Galaxy s6 te herstellen 😁😁😁😁😁
Stoffel Yperman
Stoffel Yperman
16:40 08 Sep 18
Super service. In het weekend een recente gsm binnengebracht en binnen een uurtje kon ik ze al terug ophalen. Alles wordt op goede werking gecontroleerd bij ontvangst. 5 sterren!
mia baert
mia baert
08:51 01 Sep 18
Top service aan mijn gsm in mumvan tij geholpen, nogmaals bedankt
carla casteleyn
carla casteleyn
08:17 16 Aug 18
Veel dank voor de herstelling aan mij Samsung Galaxy j5 1017 zeer blij met de uitzonderlijk dienst
Erik Rimbaut
Erik Rimbaut
16:41 12 Aug 18
Dank u wel voor de scherm reparatie aan mijn samsung galaxy s8, super binnen het uur verholpen
Geert Lie
Geert Lie
16:35 07 Aug 18
Bedankt voor de snelle reparatie van mijn Samsung S7 Edge!! Binnen het uur. Super service
lana vandamme
lana vandamme
13:01 07 Aug 18
Bedankt voor de herstelling aan mijn Samsung Galaxy s7 edge, zeer tevreden van jullie ik zal zeker dit aan de vrienden verder vertellen
Nancy Van laer
Nancy Van laer
09:13 05 Aug 18
Bedankt voor de hulp aan mijn samsung s3 mini. Zeer top super
Peyman Moradi
Peyman Moradi
13:56 31 Jul 18
Super bedankt voor de schermreparatie en achterkant glas reparatie aan mijn Samsung Galaxy S8
Lynn Van Der Taelen
Lynn Van Der Taelen
15:45 28 Jul 18
Supper bedankt voor de snelle service aan men s8, zeer correcte afhandeling!
dylan christiaens
dylan christiaens
18:33 14 Jul 18
Dank u wel voor de herstelling en de vlotte service aan mijn Samsung s9 plus en de iPhone 6, doe zo verder, ze er top👍👍
Fabienne Vandenbussche
Fabienne Vandenbussche
13:02 13 Jul 18
Bedankt voor de snelle scherm reparatie aan mijn samsung galaxy s8, ik heb ook niet veel betaald voor deze herstelling, zeer goedkoop, ben zeer tevreden!!!!!😁😁😁😁😁😁😁😁
Pat De Laere
Pat De Laere
15:50 12 Jul 18
Super service. Heel vlotte reparatie aan mijn Samsung edge 7. Heel goede hulp en vriendelijkheid . Ook veel goedkoper gediend en met originele onderdelen. Een aanrader.
Deborah mertens
Deborah mertens
13:59 09 Jun 18
Je hoeft niet lang te wachten, super vriendelijke mensen! Top service!
Arne Elslander
Arne Elslander
15:26 06 Jun 18
Snelle, goedkope herstellingen! Hier weten ze goed waar ze mee bezig zijn!
Luna Peeters
Luna Peeters
17:00 31 May 18
Dankuwel voor de schermvervanging& zeker voor de snelle reperatie! Zeker een aanrader voor een scherm te laten vervangen& een zeer goeie winkel!
sarah degrande
sarah degrande
16:02 21 May 18
een hele goede en snelle reparatie van mijn samsung j5 en iphone 5s! in nog geen uur hersteld!
Dirk Wilikens
Dirk Wilikens
13:04 19 May 18
Top service aan mijn Samsung s7 edge binnen 1 uur klaar. Zeer tevreden😁😂😁😁😁😁
Femke Mortier
Femke Mortier
18:15 14 May 18
Super service. Mijn man zijn gsm is als een nieuwe! Heel erg bedankt!
febe vanlerberghe
febe vanlerberghe
16:49 13 May 18
mijn vriend en ik zij vandaag langs geweest met onze 2 iphone's en we zijn zeer goed bedient geweest! mijn moederbord was stuk en die is nu weer in orde mijn camera is ook weer helemaal helder ik heb weer helder geluid en ik kan ook weer overal internet verbinding maken. ik ben zeer te blij met mijn beslissing om bij jullie langs te komen. mijn vriend zijn telefoon liep steeds vast door een kopie scherm die van EEN ANDER er op is geplaatst bij jullie hebben we mooi het verschil tussen de 2 schermen te zien gekregen en we hebben dan maar snel de beslissing gemaakt om er toch terug een ander scherm te laten op plaatsen. we zijn heel te blij bedankt voor de super bediening. we sturen zeker nog mensen bij jullie toe! en dat alles aan een betaalbare prijs!Iben en Febe bedankt!
Jef Debouver
Jef Debouver
12:21 11 May 18
Bedankt voor de snelle service op een feestdag en de vriendelijke bediening mijn samsung s8 werkt weer perfect!
Lucie
Lucie
19:35 14 Apr 18
Zeer vriendelijke en snelle service! Mijn samsung is als nieuw. Zeker een aanrader!
nancy couwet
nancy couwet
17:15 14 Apr 18
Bedankt EKO voor de grote hulp aan mijn iPhone, ik ben zeer tevreden van de dienst, tot de volgende keer
Maarten Feryn
Maarten Feryn
11:09 14 Apr 18
Vandaag m’n iphone 7 laten herstellen en heel tevreden! In minder dan een uur had ik hem al terug!! Superservice en supervriendelijke uitbaters!!
Vanholme Wim
Vanholme Wim
10:20 08 Apr 18
Zeer vriendelijk chinezen ze hebben mij altijd kunnen helpen wanneer mijn iPhone kapot is tot op vandaag vinden ze nog altijd de juist oplossing. Ik raad iedereen aan wanneer ze een probleem hebben met hun gsm om langs te gaan om hun telefoon te laten repareren en ik heb niet lang moeten wachten voor mijn reparatie👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Gino Lezeure
Gino Lezeure
13:16 26 Mar 18
Dank u wel voor de goede service aan mijn apple iphone 6s
Bjorn Rommelaere
Bjorn Rommelaere
13:20 13 Mar 18
Super mijn iPhone werkt terug na een waterschade behandeling
Tammy Van de zee
Tammy Van de zee
17:11 01 Mar 18
Bedankt voor de snelle en correcte service.heel vriendelijke, behulpzame mensen en correcte prijs/ kwaliteit qua reparatie.een aanrader voor iedereen!!!
Melissa Sannen
Melissa Sannen
16:19 24 Feb 18
Bedankt voor de snelle bediening aan mijn samsung s8! Vriendelijke bediening! 😁😁
Natuursteen Timmerman
Natuursteen Timmerman
16:35 19 Feb 18
Super service !!! Zeer goed bezig, merci voor de snelle herstelling.
Sofie De Win
Sofie De Win
18:59 11 Feb 18
Zeer professionele uitbaters die je een eerlijke service bieden. Originele IPhone onderdelen. Zeer vriendelijk en behulpzaam. Een echte aanrader! Open op zondag is ook een pluspunt. Dit was mijn rit vanuit Nieuwpoort meer dan waard. Top!
noel menu
noel menu
16:51 09 Feb 18
Ik ken de leuke, toffe, vriendelijke "chinees" reeds een behoorlijke tijd en zou hem iedereen aanraden. Hij is zeer bekwaam en zijn werk is "af". Reeds tweemaal dacht ik een nieuwe iphone te moeten kopen doch telkens kon hij hem perfect herstellen. Ook de bijna verbrijzelde ipad van mijn kleinzoon werkt terug; Telkens mijn verplaatsing waard
Bekijk alle beoordelingen